Job i Skolen Sputnik​

Skolen Sputnik søger

Lærere til specialområdet

Skolen Sputnik er en privat dagbehandlingsskole, som har eksisteret siden 1999. Vi er en værdibåren organisation med en stærk ledelse og ordnede forhold. Vi har også STU (ungdomsuddannelse), kollegier og eget kursuscenter. Vi har løbende optag af elever og har derfor også løbende behov for at ansatte nye lærere. Vi søger lige nu 2-3 nye lærere med forskellige linjekombinationer.

Hvem er du?

• Faglige kvalifikationer
    Vi forventer, at du er uddannet lærer med ét eller flere af følgende linjefag:
    • ​Tysk, dansk, engelsk, matematik, natur/teknik, håndværk og design, musik og bevægelse/drama, madkundskab.
    • Vi har bl.a. brug for kombinationen tysk + dansk + enten madkundskab, musik eller design og håndværk til vores skole på Bogholder Allé i Vanløse (mellemtrin og udskoling).
    • Vi har bl.a. brug for kombinationen natur/teknik + matematik + håndværk og design til vores ydelse på Krabbesholmvej i Brønshøj (indskoling og mellemtrin)
    • Vi har løbende brug for forskellige kombinationer til både indskoling, mellemtrin og udskoling på vores fem skoler, som alle ligger centralt i København (en enkelt i Gentofte). Tøv derfor ikke med at søge, selv om du ikke præcist rammer de linjefag, der efterspørges her.

• Personlige kvalifikationer
Du skal være åben, udadvendt, god til at danne relationer og have lyst til at arbejde med formidling af dit fag til børn og unge med enten autisme og psykiske vanskeligheder eller socio-emotionelle vanskeligheder, ADHD og generel skoleværing. Læs mere om vores målgrupper

Du skal være omstillingsparat og kunne navigere i et hus, hvor dagen ikke altid forløber som planlagt, da vores elevers aktuelle dagsform kan variere og dermed blive bestemmende for det faglige indhold og niveau.

Du skal have lyst til at indgå i et tæt og nysgerrigt samarbejde med skolens øvrige lærere og pædagoger - fælles faglig refleksion er en grundsten i vores pædagogik. Læs om vores værdier.

• Øvrige kvalifikationer
​Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra specialområdet. Det vigtigste er dit engagement, din nysgerrighed og din lyst til at lære feltet at kende. Du får en grundig oplæring og diverse kurser hos os.
​Kørekort er en fordel.

Vi tilbyder

• ​En veludviklet pædagogik, fælles metoder og et stærkt værdigrundlag.
  • ​God oplæring, dygtige kolleger med stor specialfaglig viden og en engageret ledelse.
  • Introkursus, grundkursus i autisme eller ADHD efter behov.
  • ​Gratis frokostordning for elever og personale.

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: Vi har to ansættelsesrunder med frist hhv. d. 26. september kl. 12 og igen d. 19. oktober kl. 12. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende.

Ansættelsessamtaler: Runde 1: 28. og 29. september. Runde 2: 24. og 25. oktober.

Ansættelse: Hurtigst muligt, for runde 1 d. 1. november 2017, for runde 2 d. 1. december 2017.

Jobbet er en fuldtidsstilling i første omgang frem til d. 30. juni 2018, men med gode muligheder for forlængelse.

Vi opfordrer til, at du først orienterer dig på vores hjemmeside for at få besvaret dine spørgsmål. Hvis du herefter har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til skoleleder på Bogholder Allé Anders Guldagger på tlf. 22 84 88 90 eller til skolechef i Sputnik Jesper Larsen på 20 30 17 85.

Send venligst ansøgning og CV til sekretær Pernille Banke på pba@skolensputnik.dk

​Følg os på LinkedIn og Facebook

Du er også meget velkommen til at 'synes godt om' eller følge Sputniks sider på LinkedIn, Facebook og Google+, så ser du automatisk, når vi slår nye stillinger op.​