Fysiklærer til Skolen Sputnik​

Har du fysik på linjefag, har vi måske et job til dig! Du kan enten få en fuld lærerstilling eller blive tilknyttet som faglærer i f.eks. 8 timer om ugen. Den vigtigste forudsætning udover linjefagskompetencen er, at du har lyst til at arbejde med børn med særlige behov.

Hvem er vi?

Skolen Sputnik er seks små skoler i Københavnsområdet (Nørrebro, Vanløse, Gentofte og Rødovre) fordelt på to målgrupper:

• Elever med autisme og/eller psykiske vanskeligheder som f.eks. angst, OCD eller depression. Eleverne er oftere introverte og har udfordringer ind i det sociale og personlige felt.

• Elever med socio-emotionelle vanskeligheder, og en del med ADHD. Eleverne har ofte mange skoleskift bag sig, faglige problemer, manglende impulskontrol, udadreagerende adfærd og begyndende marginalisering.

Skolen Sputnik er en privat dagbehandlingsskole, som har eksisteret siden 1999. Vi er en værdibåren organisation med en stærk ledelse og ordnede forhold. Vi har også STU (ungdomsuddannelse), kollegier og eget kursuscenter.

Om dig

Vi forventer, at du

• er uddannet lærer med fysik som linjefag
  • er samvittighedsfuld, engageret og nysgerrig
  • har lyst til at arbejde på specialområdet.

Det er ikke et krav, at du har arbejdet på specialområdet før, så længe du har lyst til at samarbejde med børnene – også dem, der endnu ikke har fanget essensen i elektromagnetismen. Med andre ord skal du også have interesse og flair for den pædagogiske del af lærerjobbet, der handler om motivation, relationsarbejde og rummelighed. Til gengæld får du mulighed for at gøre en reel forskel for nogle elever, som har brug for en dedikeret lærer.

Vi tilbyder

• ​En veludviklet pædagogik, fælles metoder og et stærkt værdigrundlag.
  • ​God oplæring, dygtige kolleger med stor specialfaglig viden og en engageret ledelse.
  • ​Gratis frokostordning for elever og personale.
  • ​Introkursus samt grundkursus i hhv. autisme eller ADHD ved behov.

Om jobbet

Du vil som udgangspunkt blive fast tilknyttet vores skole på Bogholder Allé i Vanløse og vil (efter aftale) også få mulighed for at undervise i fysik på en eller flere af vores andre skoler. Dit skema tilrettelægges efter dine kompetencer og fælles aftale.

Du har mulighed for enten af søge en fuld lærerstilling eller blive tilknyttet som faglærer som et bijob. Skriv gerne i din ansøgning, hvad du er interesseret i.

Hvis du bliver ansat på fuldtid, kommer du til at løse opgaver på lige fod med de øvrige medarbejdere. Det vil bl.a. sige, at du skal undervise i andre fag end fysik og også varetage socialpædagogisk og behandlingsmæssigt arbejde med eleverne. Vi tilbyder en grundig introduktion til den del af arbejdet.

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, dog senest søndag d. 14. januar 2018. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende.

Ansættelse: Hurtigst muligt, fx 1. marts 2018.

Læs mere om Skolen Sputnik på www.skolensputnik.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til skolechef Jesper Larsen på 20 30 17 85.

Send venligst ansøgning og CV til studentermedhjælper Olivia Gjelfort på ogj@skolensputnik.dk.

Skriv venligst ’Fysiklærer’ i emnefeltet.