Kok til Sputnik Vanløse​

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år.

Om jobbet

Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation.

Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen.

I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og/eller psykisk sårbarhed.

Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen.

Om os

Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk

Din profil

Vi forventer, at du er…

• Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer.
  • Selvstændig; jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset.
  • Rummelig og pædagogisk i din tilgang; både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet.
  • Ordensmenneske; køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at ’rydde op’ efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet.

Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans.

Søg jobbet

Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12.
Ansættelse pr. 1. april 2019.

Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde.

Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90.​

Her finder du arbejdspladsen​

Skolen Sputnik Bogholder Allé

Bogholder Allé 36,

2720 Vanløse

bogholderalle@skolensputnik.dk

Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.