Matematiklærer til Skolen Sputnik Hejrevej​

Har du matematik på linjefag, har vi måske et job til dig! Vi tilbyder et meningsfuldt job på en privat dagbehandlingsskole i København NV. Den vigtigste forudsætning udover linjefagskompetencen er, at du har lyst til at arbejde med børn og unge med særlige behov.

Om dig

Vi forventer, at du

• er uddannet lærer med matematik som et af dine linjefag og kan føre til eksamen
  • er samvittighedsfuld, engageret og nysgerrig
  • har lyst til at arbejde på specialområdet.

Det er ikke et krav, at du har arbejdet på specialområdet før, så længe du har lyst til at samarbejde med eleverne. Du skal have interesse og flair for den pædagogiske del af lærerjobbet, der handler om motivation, relationsarbejde og rummelighed. Til gengæld får du mulighed for at gøre en reel forskel for nogle elever, som har brug for en dedikeret lærer. Vi tilbyder den socialpædagogiske opkvalificering, som du måtte have behov for – både i form af interne kurser og den pædagogiske sparring fx på det daglige morgenmøde.

Om jobbet

Du bliver en del af Skolen Sputnik på Hejrevej, som er én af Sputniks seks dagbehandlingsskoler. Vores elever er fra 7.-10. klasse og har psykiske vanskeligheder og/eller autisme og har derfor brug for en rolig og forudsigelig skolegang.

Du bliver tilknyttet som ’yndlingslærer’ for 3-4 elever, som du skal have et særligt øje på i forhold til den personlige og sociale udvikling og i samarbejdet med familien.

Du skal undervise i matematik og øvrige fag. Herudover indgår du i underviserteamet på lige fod med de andre lærere og pædagoger, som fælles bidrager til at løse de opgaver, der er. Elevernes dagsform kan af og til påvirke dagens udfald, og du skal derfor være fleksibel i din indstilling.

Hvem er vi?

Skolen Sputnik er en privat dagbehandlingsskole, som har eksisteret siden 1999. Vi er en værdibåren organisation med en stærk ledelse og ordnede forhold. Vi har også STU (ungdomsuddannelse), kollegier og eget kursuscenter. Læs evt. mere på www.skolensputnik.dk

Skolen på Hejrevej ligger i en god bygning, som vi bl.a. deler med Psykiatrifonden, få minutters gang fra Nørrebro Station. Vi er en lille skole, og du kommer derfor til at kende både elever, personale og ledelse godt.

Vi tilbyder

• ​En veludviklet pædagogik, fælles metoder og et stærkt værdigrundlag.
  • ​God oplæring, dygtige kolleger med stor specialfaglig viden og en engageret ledelse.
  • ​Gratis frokostordning for elever og personale.
  • ​Introkursus og grundkursus i autisme.

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, dog senest søndag d. 21. januar 2018. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende.

Ansættelse: Hurtigst muligt.

Jobbet er i første omgang tidsbegrænset til d. 30. juni 2018, men med rigtigt gode muligheder for forlængelse.

Læs mere om Skolen Sputnik på www.skolensputnik.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til skoleleder Gunnar Dehn på 22 98 68 64 eller souschef Malik Alkendi på 25 72 42 82.

Send venligst ansøgning og CV til studentermedhjælper Olivia Gjelfort på ogj@skolensputnik.dk