Besøg også:

Vi søger personale til dagbehandling (Vanløse og Rødovre)

OBS. FRISTEN FOR DETTE JOB ER OVERSKREDET.

Vil du være med til at gøre en reel forskel for udsatte børn og unge med særlige udfordringer?

Sputnik oplever tilgang af børn og unge på vores afdelinger i Vanløse og Rødovre. Derfor søger vi ordentlige og engagerede medarbejdere, med stærke relationskompetencer og forståelse for målgruppens udfordringer. Det er et krav, at du er børnefagligt uddannet, f.eks. lærer, pædagog eller et lignende uddannelsesniveau. Læs mere om hvad dagbehandling er.

Vi forventer at du:

  • har mod på og lyst til at undervise og tilrettelægge den pædagogiske og behandlingsmæssige indsats for børn med særlige udfordringer og behov
  • har gode samarbejdsevner og stærke relationelle kompetencer, og er god til at skabe kontakt til elever, forældre, kollegaer, sagsbehandlere og andre relevante samarbejdspartnere
  • vil reflektere over egen praksis sammen med kollegaer og ledere, og at du er motiveret for faglig og personlig kompetenceudvikling gennem bl.a. sparring og supervision
  • tager ansvar for egne såvel som afdelingernes arbejdsopgaver og trivsel i en foranderlig hverdag.

Vi kan tilbyde:

  • en værdibaseret organisation med en veldefineret kerneopgave og en stærk behandlingsmæssig tilgang
  • ​ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige kollegaer, der brænder for deres arbejde
  • ​gode ansættelsesforhold med overenskomst
  • fortløbende supervision, og efteruddannelse. Fælles daglige morgenmøder og ugentligt personalemøde for det pædagogiske personale.

Om afdelingerne

Sputnik Bogholder Allé (Vanløse)

Bogholder Allé i Vanløse er for elever fra 0.-7. klasse med autismespektrumforstyrrelser og behov for tæt støtte. Vi oplever en stigning i antallet af elever med angst, OCD og selvskadende adfærd. Lige som de fleste af vores elever er beskrevet med angst og højt stressniveau.

Sputnik Kupéen (Rødovre)

Kupéen er for elever fra 4. til 9. klasse, som har udfordringer inden for autismespektret samt psykiatrinære udfordringer som f.eks. angst og OCD og ofte også kombinationer af flere diagnoser. Vi har mulighed for at indskrive elever i både almindelig dagbehandling og i en solistramme/1:1-tilbud.

Kupéen har to adresser til rådighed: Rødovrevej 395 og Egegårdsvej 41. Begge i 2610 Rødovre​.

Om Sputnik

Sputnik har eksisteret i godt og vel 20 år med afdelinger inden for dagbehandling, STU, kollegier og et kursuscenter. Vi er en organisation med stærke værdier og velafprøvede metoder, dog uden at være bange for at tænke nyt. Læs om Sputniks metoder.

Siden vores start har vi udviklet og arbejdet ud fra ideen om, at den enkelte medarbejder, i arbejdet med børnene, skal kunne mestre både undervisning, socialpædagogik og behandling i samme bevægelse. Det kalder vi den integrerede indsats. Læs om den integrerede indsats.

Vi deler ikke hverdagen op i forskellige fagligheder, hvor hver medarbejdergruppe tager sig af sit. Vi blander det derimod, og det stiller krav til dig som medarbejder. Du skal kunne/ville lære de fagligheder, du ikke er uddannet i. Derfor har Sputnik også et kursuscenter, der i dag udbyder kurser og efteruddannelser til fagprofessionelle inden for vores område.

​​​

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: ​25.03.2019

Men send os gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Ansættelse: Snarest muligt. 

Der er i første omgang tale om tidsbegrænsede fuldtidsansættelser til 30. juni 2019, men med gode muligheder for forlængelse.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til souschef Malik Alkendi (Bogholder Allé)
25 72 42 82 eller afdelingsleder Martin Stöwer (Kupéen) 20 98 90 68.

Send venligst ansøgning og CV til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk

Skriv venligst ’Ansøgning Bogholder Allé/Kupéen'  i emnefeltet og angiv om du er interesseret i den ene eller begge stillinger. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier