Personale til dagbehandling

​Sputniks afdeling på Vibevej i København NV søger personale til dagbehandling.

Hvem er vi?

Sputnik er dagbehandling for børn og unge med særlige behov. Sputnik Vibevej er for børn og unge fra 7. - 10. klasse med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD.

Sputnik er en privat organisation med en række dagbehandlingsinstitutioner, som har eksisteret siden 1999. Vi er en værdibåren organisation med en stærk ledelse og overenskomst med SL. Vi har også STU (ungdomsuddannelse), kollegier og eget kursuscenter.

Hvem er du?

• Du skal være åben, udadvendt, god til at danne relationer og have lyst til at arbejde med socialpædagogik og pædagogisk behandlingsarbejde.
  • Du skal være omstillingsparat og kunne navigere i et hus, hvor dagen ikke altid forløber som planlagt, da børnenes og de unges aktuelle dagsform kan variere.
  • Du skal have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med det øvrige personale og kunne reflektere over både egen og andres praksis.
  • Kørekort er en fordel.

Vi tilbyder

• En veludviklet pædagogik, fælles metoder og et stærkt værdigrundlag.
  • ​Grundig oplæring og diverse kurser.
  • Dygtige kolleger med stor specialfaglig viden og en engageret ledelse.

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: Løbende. Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende.

​Ansættelse: Snarest muligt.

Der er i første omgang tale om tidsbegrænsede fuldtidsansættelser til 30. juni 2019, men med gode muligheder for forlængelse.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Niels Brahtz Westh på 42 33 52 51.

Send venligst ansøgning og CV til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk

Skriv venligst ’Ansøgning' i emnefeltet. Angiv om du er interesseret i kun den ene eller begge stillinger.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.