Besøg også:

Undervisere til autismeafdelinger​

Fristen for dette job er overskredet. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk. Skriv venligst 'Uopfordret ansøgning' i emnefeltet. 

Skolen Sputnik er en række private dagbehandlingsinstitutioner med en stærk ledelse, tydelige værdier og velafprøvede metoder. Vi har løbende optag af elever og har derfor også løbende behov for at ansatte nye undervisere. Vi søger lige nu to nye undervisere med forskellige linjekombinationer. Afdelingerne ligger i Vanløse og Brønshøj og er specialiserede i elever med autisme og psykisk sårbarhed.

➢Vi har også ledige underviserjob på ADHD/AKT-området. Se mere her.

Faglige kvalifikationer
Vi søger uddannede undervisere til to forskellige profiler:

Profil 1: Engelsk (udskoling, afgangsprøver)

Vi har brug for en profil, der kan føre til afgangsprøver i engelsk. Vi søger desuden følgende linjefag, gerne i kombination med engelsk: Samfundsfag, naturfag eller natur/teknik, dansk eller matematik (udskoling) eller musik. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at føre til afgangsprøver.
Profilen søges til vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse (mellemtrin og udskoling).

Profil 2: Matematik, natur/teknik og engelsk

Vi har brug for en profil, der kan dække ét og meget gerne flere af ovenstående linjefag til vores ydelse på Krabbesholmvej (indskoling og mellemtrin) i Brønshøj. Kompetencer ift. håndværk og design er også en fordel. Ydelsen hører organisatorisk sammen med afdelingen på Bogholder Allé.

Øvrige profiler

Vi har løbende brug for forskellige kombinationer til både indskoling, mellemtrin og udskoling på vores afdelinger, som alle ligger centralt i Storkøbenhavn. Tøv derfor ikke med at søge, selv om du ikke præcist rammer de linjefag, der efterspørges her.

Skriv venligst i din ansøgning, om du er interesseret i begge stillinger eller kun den ene.

Personlige kvalifikationer

  • ​Du skal være åben, udadvendt, god til at danne relationer og have lyst til at arbejde med formidling af dit fag til børn og unge med autisme og psykiske vanskeligheder. Læs mere om vores målgrupper.
  • ​​Du skal være omstillingsparat og kunne navigere i et hus, hvor dagen ikke altid forløber som planlagt, da vores elevers aktuelle dagsform kan variere og dermed blive bestemmende for det faglige indhold og niveau.
  • ​​Du skal have lyst til at indgå i et tæt og nysgerrigt samarbejde med skolens øvrige lærere og pædagoger - fælles faglig refleksion er en grundsten i vores pædagogik. Læs om vores værdier.

Øvrige kvalifikationer

  • ​​Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra specialområdet. Det vigtigste er dit engagement, din nysgerrighed og din lyst til at lære feltet at kende. Du får en grundig oplæring og diverse kurser hos os.
  • ​​Kørekort er en fordel.

Vi tilbyder

  • ​​En veludviklet pædagogik, fælles metoder og et stærkt værdigrundlag.
  • ​​God oplæring, dygtige kolleger med stor specialfaglig viden og en engageret ledelse.
  • ​Introkursus og grundkursus i autisme.
  • ​​Gratis frokostordning for elever og personale.

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 12. Vi læser ansøgninger løbende.

Ansættelsessamtaler: 25. juni 2018

Ansættelse: 1. august 2018

​Jobbet er en fuldtidsstilling i første omgang frem til d. 30. juni 2019, men med gode muligheder for forlængelse.

​Vi opfordrer til, at du først orienterer dig på vores hjemmeside for at få besvaret dine spørgsmål. Hvis du herefter har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Anders Guldagger (Brønshøj) på tlf. 22 84 88 90, souschef Ulrik Dan Jørgensen (Vanløse) på tlf. 29 87 29 18 eller til områdechef i Sputnik Jesper Larsen på 20 30 17 85.

​Send venligst ansøgning og CV til Olivia Gjelfort på ogj@skolensputnik.dk

​NB: Skriv 'Autisme' i emnefeltet

Tilmelding til Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Sociale medier