Vi søger to erfarne og energiske pædagoger

OBS: FRISTEN FOR DETTE JOB ER OVERSKREDET

Skolen Sputnik Jydeholmen søger to erfarne og energiske pædagoger til dagbehandling, primært til fritidsdelen.

​Hvem er vi?

Sputnik Jydeholmen er dagbehandling for børn i indskolingen og på mellemtrinnet med socioemotionelle vanskeligheder, herunder ADHD. Vi har åbent hver dag i tidsrummet 7.00-16.00. Afdelingen er beliggende på Jydeholmen 15 i Vanløse.

Børnene på Skolen Sputnik Jydeholmen har typisk faglige udfordringer, har svært ved at orientere sig i det sociale felt og foretager ofte uhensigtsmæssige valg i forhold til handlinger og adfærd.

Gennemgående temaer kan være ensomhed, social isolation, manglende impulskontrol, udadreagerende adfærd og begyndende marginalisering. Mange af børnene har flere skoleskift præget af nederlag og skuffelser bag sig.

Om stillingen

Skolen Sputnik er en arbejdsplads, som kendetegnes ved en høj faglighed og en stabil og engageret medarbejderstab bestående af flere fagligheder. Ved behov vil du blive tilbudt et grundkursus i ADHD.

Som ansat i Skolen Sputnik kan du blive tilknyttet ”yndlingselever”, som du får særligt ansvar for ift. personlig og social udvikling, herunder kontakt med sagsbehandler og forældre. ​​De primære opgaver bliver herudover at deltage i og koordinere aktiviteter, som foregår i fritidsdelen og lektiecaféen.

Der er i første omgang tale om tidsbegrænsede fuldtidsansættelser til 30. juni 2020, men med gode muligheder for forlængelse.

Fritidsdelen har åbent i efterårsferien, vinterferien, delvist i påskeferien, samt dele af sommerferien.

Om dig

Vi forventer, at du:

• har en relevant faglig uddannelse
  • ​har erfaring med målgruppen af børn med socio-emotionelle udfordringer
  • er indstillet på at arbejde med en integreret indsats mellem undervisning, socialpædagogik og behandling
  • ​har stærke relationelle kompetencer
  • er nysgerrig, seriøs og kan reflektere over din pædagogiske praksis
  • ​​har humor og korpsånd
  • ​kan byde ​ind med nogle særlige kompetencer, der kan berige børnene og kollegerne i fritidsdelen.

Ansøgningsfrist er mandag d. 17. juni. kl. 12:00

Ansættelse mandag d. 1. august 2019

Samtaler afholdes i uge 25 – onsdag d. 19. juni og torsdag d. 20. juni 2019

Send venligst ansøgning og CV til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk

Skriv venligst 'Ansøgning, Jydeholmen' i emnefeltet. ​

For yderligere information kontakt souschef Rune Shargawi på 30 25 53 44 eller leder Holger B. Lund på 40 56 38 49.​

Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.