Besøg også:

Temaaften om skolevægring​

UDSOLGT - der er desværre ikke flere ledige pladser til dette arrangement .

Er du interesseret i et oplæg om skolevægring, så kontakt Kursuscenter Sputnik på 41 78 31 01, LHO@skolensputnik.dk  

Dato: 30. november 2017 kl. 16.00-19.00 ​

Sted: Sputnik STU, Svanevej 14, 1. sal, 2400 København NV

Pris: Gratis. Begrænset antal pladser

Tilmelding: Til Barbara Birkemose på bbi@skolensputnik.dk. Angiv navn, arbejdsplads og mailadresse. 


At arbejde i fravær - temaaften for professionelle

- ​Hvad gør vi som lærere, pædagoger og sagsbehandlere?

Børn, der ikke kan eller vil komme i skole er en stigende udfordring i både folkeskoler og specialskoler. Det efterlader frustrerede børn, forældre og professionelle. Denne fælles udfordring skaber behov for praksisbeskrivelser og konkrete redskaber, som kan iværksættes med det samme. Det er temaaftenens fokus.

Temaaftenen kommer til at have gennemgående fokus på, at vi ikke må glemme de børn, vi ikke kan se (fordi de ikke fysisk er til stede). Med bud på strukturerede tilgange, kan vi sammen skabe et fundament for, at børnene igen kan tage imod læring og komme ud af isolationen. Der vil komme konkrete bud på, hvordan man kan arbejde struktureret i sin tilgang – altså hvordan man kan arbejde i fravær.  

Oplægsholder

Kamilla Kobæk er lærer og pædagogisk konsulent Sputnik, som tilbyder dagbehandling, STU, kollegier og kursuscenter. Derudover er hun VISO-specialist. 

I forbindelse med rådgivning, kursus og oplæg er det hendes erfaring, at der altid er efterspørgsel på konkrete handlemuligheder.

​​Se kurser, Kamilla underviser i på www.kursuscentersputnik.dk 

Tilmelding

Tilmelding til Barbara Birkmose på bbi@skolensputnik.dk.

Der vil blive serveret mad. Tilmelding er bindende af hensyn til forplejningen. Arrangementet er gratis.

Tilmelding er efter først til mølle-princippet, da der er begrænset antal pladser. Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig at blive tilmeldt Sputniks nyhedsbrev, der udsendes ca. hver anden måned.

Skolen Sputnik er skoledagbehandling i Hovedstadsområdet for børn og unge med autisme og psykisk sårbarhed samt børn og unge med socio-emotionelle forstyrrelser og ADHD. Vi tilbyder skoler til alle klassetrin, fra 0.-10. klasse. Vores skoler ligger i København NV, Vanløse, Gentofte og Rødovre. Se mere her på hjemmesiden. Gå til forsiden.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier