Vi søger personale til dagbehandling

Vil du være med til at gøre en reel forskel for udsatte børn og unge med særlige udfordringer? Har du lyst til at arbejde i en privat organisation med højt til loftet, gode kolleger og tydelig og nærværende ledelse?

Sputniks afdelinger i hhv. København V og København NV søger erfarne og selvstændige medarbejdere med stærke relationskompetencer og forståelse for målgruppens udfordringer. Det er et krav, at du er børnefagligt uddannet, f.eks. lærer, pædagog eller et lignende uddannelsesniveau.

Vores primære opgave er at skabe et miljø, hvori eleven får mulighed for at udvikle sig følelsesmæssigt, socialt og kognitivt (fagligt). Ud over arbejdet med det/den enkelte barn/unge indgår der også familiearbejde.

Hvem er vi?

Sputnik Tøndergade (København V) er dagbehandling for børn og unge fra 7.-9. klasse med særlige behov inden for psykiatrifeltet: autismespektrumforstyrrelser, angst, OCD og lignende.​ Det er en rolig elevgruppe, som har brug for tryghed og forudsigelighed for at kunne udvikle sig. Vi har desuden også et 10. klassestilbud på Tøndergade kaldet ‘Transitten’.

Sputnik Vibevej (København NV) er dagbehandling for børn og unge fra 7.- 10. klasse med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD. Afdelingen ligger 500 m fra Nørrebro station.