Vi søger medarbejdere til dagbehandling i Rødovre

Sputniks dagbehandlingstilbud ‘Kupéen’ i Rødovre søger erfarne og selvstændige medarbejdere. Det er et krav, at du er børnefagligt uddannet, f.eks. lærer eller pædagog – gerne med erfaring inden for området autisme og/eller angst.

Hvem er vi?

Sputnik Kupeen (Rødovre) er dagbehandling for børn og unge fra 5.-9. klasse med autisme og/eller psykisk sårbarhed. Vi rummer både en gruppeordning og elever i solistramme, og det forventes, at man har mod på begge opgaver. Afdelingen er beliggende på to adresser i Rødovre: Rødovrevej 395 og Egegårdsvej 41. Vi er i det daglige struktureret i to teams – ét på hver adresse – som deler souschef og leder.

Om stillingen

Skolen Sputnik er en arbejdsplads som kendetegnes ved en høj faglighed og en stabil og engageret medarbejderstab bestående af flere fagligheder. Ved behov vil du blive tilbudt et grundkursus i autisme.

​Som ansat i Skolen Sputnik får du tilknyttet flere ’yndlingselever’, som du får særligt ansvar for ift. personlig og social udvikling.

​Det er afgørende, at du kan trives både i solistarbejde og i teamsamarbejde. Det kræver meget selvledelse med nær daglig sparring med ledelse og kolleger.

Der er i første omgang tale om tidsbegrænsede fuldtidsansættelser til 30. juni 2020, men med gode muligheder for forlængelse.​

Om dig

Vi forventer, at du:

• ​har en relevant faglig uddannelse
  • ​er indstillet på at arbejde med en integreret indsats mellem undervisning, socialpædagogik og behandling
  • har stærke relationelle kompetencer
  • ​er nysgerrig, seriøs og kan reflektere over din pædagogiske praksis
  • har kørekort til personbil, idet kørselsopgaver må påregnes.

​Det er en fordel, hvis du har erfaring med målgruppen, men ikke et krav.​

Ansøgningsfrist og mere information

• Ansøgningsfrist: 22.10.2019
  • Ansættelse: 1.12.2019

Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 43 og forbeholder os ret til også at indkalde ansøgere tidligere end det.

Send ansøgning og CV til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk
Skriv venligst ”Ansøgning til Kupeen” i emnefeltet.

​Du kan læse mere om Sputniks værdigrundlag og metoder her på siden.

​For yderligere information kontakt: leder Martin Stöwer på 20 98 90 68 eller souschef Jakob Iversen på 41 62 04 00.​

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os,
hvis du har spørgsmål til stillingen.

Leder Sputnik Kupéen

Martin Stöwer

MAS@skolensputnik.dk

Souschef Sputnik Kupéen

Jakob Iversen

JIV@skolensputnik.dk

Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.