Skolen Sputnik Jydeholmen, Vanløse (0.-6. klasse)

Vi bor på Jydeholmen 15, 2720 Vanløse.

Sputnik Jydeholmen er for elever fra 0.-6. klasse med sociale og emotionelle vanskeligheder og ADHD. ​Sputnik Jydeholmen har ca. 48 elever.

Læs mere om målgruppen

Hvor bor vi?

Sputnik Jydeholmen ligger roligt tilbagetrukket fra vejen og med god afstand til de omkringliggende bygninger.

Vanløse Station med Metro og S-tog ligger fem minutters gang fra skolen, ligesom Vanløse Kulturstation med bibliotek.

Skolen ligger desuden tæt på Damhusengen og Grøndalsparken, hvor eleverne har mulighed for at benytte store græsarealer, hvilket ofte bliver benyttet i undervisningen. Vi benytter også Vanløse Stadion.

​Vi tager ofte ud af huset og har egne busser og biler, som vi kan benytte til dette formål.

Hvordan ser der ud på skolen?

Vi har to etager med mulighed for at opdele eleverne efter alder og klassetrin. Skolen har: ​

• Undervisningslokaler i mange størrelser med mulighed for at veksle mellem fællesundervisning og afskærmning efter behov.
  • Fællesrum med små hyggekroge, bordtennis og bordfodbold.
  • Stort rum med mulighed for bevægelse som en del af undervisningen eller som afbræk i skoledagen.
  • Køkken med hyggelige spisepladser til morgenmad og frokost.
  • Skolegård, hvor man kan spille bold og lave udendørsaktiviteter.

Faglig undervisning og socialpædagogisk indsats

Eleverne bliver undervist i de fag, som passer til deres klassetrin. Alle undervisningsforløb er individuelt tilrettelagt, og vi tager hensyn til den enkelte elevs faglige, sociale og personlige behov.

Underviserne er uddannede lærere og pædagoger og modtager jævnligt supervision fra en ekstern psykolog. Personalet mødes en halv time hver morgen, inden skoledagen starter, så alle kender de aftaler, der er for barnet og kan støtte op om en fælles indsats.​

Læs evt. mere om vores metoder: relationspædagogik, integreret indsats og forældresamarbejde.

Læs om hverdagen på Sputniks skoler ​

Fritidstilbud

Skolen Sputnik på Jydeholmen har et velbesøgt fritidstilbud, hvor de voksne sætter kreative aktiviteter i gang med eleverne.

Fritidstilbuddet er åbent to eftermiddage om ugen og hver morgen fra kl. 7 og til skoledagen starter. Eleverne har også mulighed for pasning i efterårsferien, vinterferien og nogle uger af sommerferien. Skolen har kun sommerferielukket tre uger om året. ​

Kontakt

Ved spørgsmål om visitation, kontakt Visitationsansvarlig Lars Wagner 51 78 46 26

Læs om visitationsproceduren

​Tilsyn

Andre skoler

Hvis eleverne fortsat har behov for et dagbehandlingstilbud efter 6. eller 7. klasse, har de mulighed for at fortsætte på en af Sputniks øvrige skoler:

Sputnik København NV 6.-10. klasse​, for elever med socio-emotionelle forstyrrelser og ADHD

Sputnik København Ø 6.-9. klasse, for elever med autismespektrumforstyrrelser

Sputnik København V 7.-9. klasse, for elever med autisme eller psykisk sårbarhed

Afdelingsleder Søren Juul Jensen

Tlf.: 41 28 26 14

SJJ@skolensputnik.dk

Souschef indskoling Rune Shargawi

RSH@skolensputnik.dk

Souschef mellemtrinnet Gorm Andersen

GOA@skolensputnik.dk

Visitationsansvarlig Lars Wagner

LWA@skolensputnik.dk

Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.