Vi søger personale til specialtilbud (autisme og angst)

Sputniks afdeling ’Kupeen’ har for nylig gennemgået en udvidelse og søger derfor erfarne og selvstændige medarbejdere. Det er et krav, at du er børnefaglig uddannet, f.eks. lærer, pædagog eller et lignende uddannelsesniveau – gerne med erfaring inden for området autisme og/eller angst.

Hvem er vi?

Sputnik Kupeen er dagbehandling for børn og unge fra 3.-9. klasse med autisme og/eller psykisk sårbarhed. Vi rummer både en gruppeordning og elever i solistramme, og det forventes, at man har mod på begge opgaver.

​Vi er en arbejdsplads som kendetegnes ved en høj faglighed og en stabil og engageret medarbejderstab bestående af flere fagligheder. Ved behov vil du blive tilbudt et grundkursus i autisme.

Afdelingen er beliggende på to adresser i Rødovre: Rødovrevej 395 og Egegårdsvej 41. Vi er i det daglige struktureret i to teams - ét på hver adresse - som deler souschef og leder.

Om stillingen

Du bliver en del af et team på pt. 13 ansatte og to ledere. Du får tilknyttet en ’yndlingselev’, som du får særligt ansvar for ift. personlig og social udvikling. Herudover har du ansvar for 1-2 øvrige elever henover ugen i tæt teamsamarbejde af 2-3 undervisere.

Det er afgørende, at du kan trives både i solistarbejde og i teamsamarbejde. Det kræver meget selvledelse med nær daglig sparring med ledelse og kolleger.

Der er i første omgang tale om tidsbegrænsede fuldtidsansættelser til 30. juni 2019, men med gode muligheder for forlængelse.

Om dig

Vi forventer, at du:

• ​har en relevant faglig uddannelse
  • ​er indstillet på at arbejde med en integreret indsats mellem undervisning, socialpædagogik og behandling
  • har stærke relationelle kompetencer
  • ​er nysgerrig, seriøs og kan reflektere over din pædagogiske praksis
  • ​har humor, hjertevarme og korpsånd.

Det er en fordel med forudgående kendskab til målgruppen, som ligger inden for autismespektret og eller angst/psykisk sårbarhed (men ikke en forudsætning).

Ansøgere med kørekort prioriteres, idet kørselsopgaver må påregnes.

Ansøgningsfrist og mere information

Ansøgningsfrist: Løbende

Ansættelse: Hurtigst muligt

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Send venligst ansøgning og CV til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk
Skriv ”Ansøgning til Kupeen” i emnefeltet

Du kan læse mere om afdelingen, vores værdigrundlag og metoder her på siden.

For yderligere information kontakt leder Martin Stöwer20 98 90 68 eller souschef Stine Suldrup Alkendi60 16 86 84.​

Tilmelding til nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.