Visitation

Hvordan indskriver man børn i dagbehandling?

Forældre kan ikke selv indskrive deres børn i Skolen Sputnik. Det er kommunen, der i hvert enkelt tilfælde vurderer, hvilken skole der passer til barnets forudsætninger og behov. Hvis man er forælder og overvejer, om dagbehandling er det rigtige for ens barn, skal man derfor starte med at kontakte sin hjemkommune​, som senere kan indstille eleven til Sputnik eller et andet tilbud.

Er der ledige pladser?

Vi optager elever gennem hele året og tilpasser antallet af voksne til antallet af elever, så der er som udgangspunkt altid ledige pladser.

Hvor lang tid tager det, før eleven kan starte?

Vi er hurtige og fleksible fra skolens side, når først kommunen har peget på Skolen Sputnik ​som et muligt skoletilbud. Samtidig gør vi os umage med at tale med både sagsbehandler og forældre, så vi er sikre på, at eleven passer ind hos os. ​

Læs referencer fra sagsbehandlere, der har elever i Skolen Sputnik.​
Læs forældreudtalelse

Læs mere om visitationsproceduren

Brug for en mentorordning i en kortere periode?

Læs om Sputniks underviser- og mentorordning. ​

Lars Wagner

Visitationsansvarlig

Mail: LWA@skolensputnik.dk

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Visitationsansvarlig

Lars Wagner

51 78 46 26 / LWA@skolensputnik.dk

Områdechef Skolen Sputnik

Jesper S.T. Larsen

20 30 17 85 / JLA@skolensputnik.dk

Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.