Fritidsliv og -aktiviteter

Et aktivt fritidsliv øger børn og unges trivsel og livskvalitet. Det hjælper til at opbygge relationer og styrker selvtilliden og selvværdet. Fritidslivet er ikke mindst et godt sted for børn og unge at skabe nye venskaber og indgå i positive fællesskaber. I Sputnik har vi derfor et særligt fokus på at understøtte børnene og de unge ind i fritidslivsaktiviteter.

Vi samarbejder med lokale fritidsforeninger, lytter til børnenes og de unges interesser og behov, og hjælper dem til at indgå i fællesskaber inden for det almene klub og/eller idrætsområde – fx som en del af en fodboldklub, en skakklub, en parkourklub, en ungdomsklub eller noget helt andet, der ligger inden for barnets / den unges interesseområde.

Vil du vide mere?

Anne Berglund er leder for uddannelses- og virksomhedspraktik, fritidsjob samt fritidsliv. Hun står blandt andet for at bygge bro til lokale fritidsforeninger og derved sikre Sputniks børn og unge et udviklende og meningsfuldt fritidsliv i fællesskab med andre børn og unge.

Du er altid velkommen til at kontakte Anne, hvis du har spørgsmål om fritidsaktiviteter. Både hvis du er sagsbehandler eller forælder til et barn i Sputnik. Kontakt gerne:

 

 

 

 

 

 

 


Anne Berglund
Leder for uddannelses- og virksomhedspraktik, fritidsjob samt fritidsliv 
Tlf. 41 78 31 31
Mail: ANB@skolensputnik.dk

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Anne Berglund

Leder for uddannelses- og virksomhedspraktik, fritidsjob samt fritidsliv

41 78 31 31

ANB@skolensputnik.dk

Nyhedsbrev

Få nyt fra Sputnik i din indbakke.

Ved tilmelding får du 25 % på
Sputniks Redskabskatalog.

Tilmeld nyhedsbrev