ADHD-skoler overblik

Skoler for elever med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD​ på Sjælland

Sputnik har to ADHD-skoler i København for elever med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD. Klik på skolerne herunder for at læse mere:

Læs mere om målgruppen af elever med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD.

Kontakt vores skoler​

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en elev er i målgruppen for vores dagbehandlingsskoler.

Lars Wagner
Visitationsansvarlig
Mail: LWA@skolensputnik.dk

Hvilken ADHD-skole passer til mit barn?

Der findes både ADHD specialskoler og ADHD skoler med dagbehandling. Læs evt. om forskellen her. ​Sputnik tilbyder ADHD skole med dagbehandling. Det vil sige, at der både er en skoleindsats og en behandlingsindsats, som hjælper barnet og familien med redskaber og struktur.

Sputniks ADHD-skoler hedder “socio-emotionelle forstyrrelser og ADHD”, da ikke alle på skolen har ADHD-diagnoser. En del er også henvist med sociale eller følelsesmæssige udfordringer, som ofte kan komme til udtryk i en udadreagerende adfærd.

Det er kommunen, der henviser børn til Sputniks ADHD-skoler.

Læs også om vores autisme-skoler

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Visitationsansvarlig

Lars Wagner

51 78 46 26 / LWA@skolensputnik.dk

Områdechef Skolen Sputnik

Jesper S.T. Larsen

20 30 17 85 / JLA@skolensputnik.dk

Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.