Autisme-skoler overblik

Autisme-skoler: Skoler for elever med autisme og psykisk sårbarhed på Sjælland​

Sputnik har flere dagbehandlingsskoler for elever med autisme og psykisk sårbarhed.

Autismeskolerne ligger i København, Rødovre, Nordsjælland (Gentofte) og Hillerød.

Klik på skolerne for at læse mere:

​Læs mere om målgruppen for Sputniks autisme-skoler

​Kontakt vores skoler

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en elev er i målgruppen.

Lars Wagner
Visitationsansvarlig
Mail: LWA@skolensputnik.dk

Gå til oversigt over skoler for elever med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD

Hvilken type autisme-skole skal dit barn gå på?

Der findes autisme-afdelinger på almindelige folkeskoler, autisme specialskoler og autismeskoler​ med dagbehandling.

Sputnik tilbyder autisme-skole med dagbehandling. Her er det kommunen, der henviser barnet og betaler for indsatsen. Du kan derfor ikke selv skrive dit barn op til vores autismeskoler, men skal gå gennem kommunen.

Du er dog altid velkommen til at kontakte os og høre mere om skolen. Vi kan også hjælpe med at finde ud af, hvilken af Sputniks autisme-skoler, dit barn evt. ville passe til.

Hvad er dagbehandling?

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Visitationsansvarlig

Lars Wagner

51 78 46 26 / LWA@skolensputnik.dk

Områdechef Skolen Sputnik

Jesper S.T. Larsen

20 30 17 85 / JLA@skolensputnik.dk

Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.