Skolen Sputnik Greve (6.-10. klasse)

Vi bor på Rådhusholmen 3, 2670 Greve.​

Sputniks afdeling i Greve tilbyder dagbehandling for elever fra 6.- 10. klasse med socio-emotionelle vanskeligheder og/eller ADHD. Eleverne har ofte faglige problemer, har svært ved at orientere sig i det sociale felt og foretager ofte uhensigtsmæssige valg i forhold til handlinger og adfærd.

Gennemgående temaer for eleverne er ensomhed, isolering, manglende impulskontrol, udadreagerende adfærd og begyndende marginalisering. De fleste af eleverne har flere skoleskift bag sig, som alle bærer præg af nederlag og skuffelser.

Hvad kan Sputniks dagbehandling i Greve tilbyde

• Høj faglighed med særlig ekspertise inden for socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD.
  • Familiebehandlingsindsats som en integreret del af ydelsen.
  • Psykologteam, der opkvalificerer det pædagogiske personale og tilbyder observation, samtaleforløb m.m.
  • Mulighed for at lave fleksible forløb med en mentor-indslusning som opstart på dagbehandling.
  • Stærkt forankret metode og tilgang, herunder fast efteruddannelsesplan for alt personale med kurser i ADHD og konflikthåndtering samt 1-årig systemisk-narrativ efteruddannelse.
  • Solid erfaring med børn/unge med skolevægring eller skolefraværsproblematikker.
  • Gode resultater fra både undervisningstilsyn og socialtilsyn på behandlingsindsatsen.

Skolens faciliteter

Vi har 1400 m2 i lyse og rummelige lokaler med mange, fleksible muligheder for at indrette læringsmiljøer for eleverne.

Lokalerne ligger på Rådhusholmen 3, lige ved siden af Greve Station.

Vi deler lokaler med VUC og bor lige ved siden af Greve 10. klassecenter samt tæt på svømmehal og indkøbsmuligheder.

• Indskrivning i Sputniks dagbehandling i Greve: Lars Wagner 51 78 46 26
  • Mere om afdelingen: souschef Esben Lindegaard 22 83 49 70
    eller afdelingsleder Niels Brahtz Westh 42 33 52 51

Læs evt. om visitationsproceduren

Billeder fra afdelingen

Andre lignende skoler

Souschef Esben Lindegaard

Tlf.: 22 83 49 70

ELI@skolensputnik.dk

Afdelingsleder Niels Brahtz Westh

Tlf.: 42 33 52 51

NWE@skolensputnik.dk

Visitationsansvarlig Lars Wagner

LWA@skolensputnik.dk

Ved tilmelding får du samtidig en rabatkode, som du kan bruge i Kursuscenter Sputnik.